Vzory smluv a formuláře ke stažení

Vzory smluv a formuláře ke stažení


Služby pro společnosti

5.00 avg. rating (85% score) - 1 vote

Vlastnit společnost vždy znamenalo určitou zodpovědnost a to nejen za sebe, ale i za společnost samotnou a za všechna rozhodování. Existuje celá řada nezbytných služeb, kterých potřebují jednatelé využívat, protože ne všechny služby lze obstarat svépomocí.

Likvidace aj.

Jednou z prvních je likvidace společnosti. Může se jednat o smutnou událost, kdy se společníci a jednatelé domluví na jejím ukončení a nezadluženou je třeba ji zlikvidovat. Může to být i přínosná událost, třeba v případě, kdy se jedna společnost ukončila, aby se založila jiná, třeba v jiné právní formě. V každém případě je nejlepší se obrátit na specialisty v likvidacích, kteří je umějí rychle, jednoduše a především levně vyřešit.

Účetnictví

Další nezbytnou službou je účetnictví. Každý jistě ví, že všechny daňové doklady se musí nejen evidovat, ale i pravidelně účtovat. Účetní služby jsou ve firmách nezbytností, bez které by nemohla žádná společnost fungovat. Obzvláště pro velké společnosti jsou účetní jednotky velmi důležité a pokud pro využívání účetních služeb zvolí externí firmu, tak se jedná o nejlepší možné řešení.

Exekuční úřad

Nedocenitelné jsou také služby exekutorského úřadu, který pořádá dražby. Pokud se vám často stává, že vám klienti neplatí faktury, tak je ideální možností se na takový úřad obrátit a nechat si pohledávky účinně vymáhat. Oceníte jejich služby i v případech, kdy sami peníze dlužíte nebo v momentě, kdy hledáte movité nebo nemovité věci k prodeji.

Mít společnost je prestiž a zodpovědnost zároveň. Pokud si necháte všechny služby zařizovat od profesionálů, tak sami budete vystupovat velmi reprezentativním dojmem. Pouze specialisté zvládnou služby pro firmy skutečně dobře. Pokud společnost plánujete, nebo pokud nějakou nově máte, tak je ideální volbou s různými službami začít co nejdříve, od účetnictví až po pohledávky.

Přečteno 138x

Napište komentář



↑ Top